Over ons

Wij zijn zussen die vanuit een innige familieband met eenzelfde interesse voor persoonlijke groei en ontwikkeling zich geroepen voelen tot samenwerken. Onze unieke eigenschappen komen uit eenzelfde bron, waarbij we elkaar aanvullen en versterken.

Onze missie is om vrouwen te ondersteunen bij het herstellen van de verbinding met zichzelf, waarbij we onze innerlijke vrouwelijke energie opnieuw leren omarmen. En daarmee in harmonie komen met zowel het mannelijk- als vrouwelijk aspect van ons wezen. We streven ernaar een bron van inspiratie en empowerment te zijn, om vrouwen te begeleiden op weg naar zelfontdekking, groei en evenwicht.

In deze korte docu van 15 minuten vertellen we wie wij zijn en wat de essentie is van ons werk. Hiermee geven wij jou een inkijkje in ons leven. 

Sylvia

Maak verbinding met jezelf en je omgeving

Ik ben Sylvia Argelo en verdiep mij al ruim 10 jaar met grote passie in persoonlijke ontwikkeling en authentiek leiderschap. Tijdens mijn coaching komt alle kennis en ervaring samen. Daarin ontdekken we samen de oorsprong van patronen die veelal vanuit ons prille begin zijn ontstaan. Ik voel het als mijn missie om vrouwen te helpen ontdekken wie zij zijn en wat ze kunnen doen om hun groei en autonomie te ervaren. Het is de beweging waarmee we verbinding kunnen maken met de eigen authenticiteit, van daaruit komt ons verlangen tot leven. 

Specialisaties

Authenticiteit, Bewust ademen, Geboortetrauma, Mindful bewegen, Persoonlijke ontwikkeling, Hoogbegaafdheid- en hoogsensitiviteit, Systemisch coachen.

Lees meer over mij op www.puurauthentiek.nl

Erica

Onze levensadem vormt de energiebron voor het vergroten van bewustZijn

Ik ben Erica Argelo en geef al ruim 22 jaar aandacht aan transformatieprocessen en bewustzijnsontwikkelingen, waarin ik me met liefde blijf verdiepen. In mijn consulten ben ik altijd op zoek naar intrinsieke waarden, naar de eenheid die ons drijft en zo bijzonder maakt. Het nodigt ons uit om te kijken naar het niet geziene deel. Door anders te kijken naar persoonlijke thema’s- en (ontwikkel)behoeften, ontdekken we ons ware potentieel. Het is mijn passie inzicht te brengen in situaties die zijn vastgelopen, waardoor we harmonie ervaren in relaties en uitdrukking kunnen geven aan ons innerlijk leven.

Specialisaties

Relatiethema’s, Droomanalyses, Bezield leiderschap, Systemisch coachen, Tarot & numerologie, Creatieve vormgeving, (Kunst)beschouwingen.

Lees meer over mij op www.circleofart.nl

Wat andere over ons vertellen

‘De locatie heb ik als heel goed en fijn ervaren. De ligging is prachtig en de dag was waardevol, rakend en leerzaam. De combinatie en afwisseling van buiten naar binnen en van binnen naar buiten was echt fijn. Het gaf dynamiek aan de dag. Ik heb veel nieuwe details gehoord, specifiek over de oerkracht van vrouwen.’

Met dank aan Ottavia

‘Intens dankbaar reed ik naar huis met mijn moeder. Wat een helende dag in ons systeem, voor ons als individu en voor het vrouw zijn.’

Met dank aan Cynthia

‘Ik heb het weekend in Brabant, bij Sylvia en haar zus Erica als zeer prettig ervaren. Na de 1 op 1 geboorteopstelling begeleid door Sylvia, heb ik de dag erna meegedaan aan de retreat. Mooie inzichten, mooie opstellingen en fijne oefeningen ervaren in een prettige sfeer. Voor mij was het zeer waardevol!’

Met dank aan Juliette

‘Ik kijk terug op een fijne dag in het klooster in Goirle. Bedankt voor de fijne retreat. De inspirerende oefeningen en mooie meditaties hebben mij rust en inzicht gegeven. Ook de sfeer en openheid in de groep was heel fijn. Dit komt mede door jullie deskundige en warme begeleiding. Het mooiste van de dag was toch wel de opstelling van de vrouwenlijn van 7 generaties. Het is bijzondere hoe dit werkt, zodra je het energetisch veld in stapt en op een plek in de vrouwenlijn gaat staan, dat je alle emoties kan voelen, ondanks dat je die persoon niet kent. Het is heel bijzonder hoe dat werkt. Ik vind het mooi om te weten dat ik tot een generatie behoor van sterke, dappere en liefdevolle moeders.’

Met dank aan Karen