Welkom
Reconnective Healing
Voor Kinderen
The Reconnection
Wie ben ik
Boek Eric Pearl
Links
Contact
 

Reconnective Healing™

Voor Reconnective Healing bij kinderen, kijk hier

De Reconnective Healing sessie brengt energie, licht en informatie. Er vindt genezing plaats op een geheel unieke manier. Waarbij de practitioner als katalysator werkt. Iemand die de healing aanwendt maar niet stuurt.
De helende frequenties en de nieuwe bandbreedte maken Reconnective Healing buitengewoon effectief. Dat blijkt niet alleen uit de vele praktijk ervaringen maar wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat deze nieuwe healing sessies van Eric Pearl écht werken.

Hoe werkt Reconnective Healing eigenlijk?
“Energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.”  - Eric Pearl

Reconnective Healing maakt gebruik van frequenties die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel én spiritueel niveau. Vanuit de zekerheid dat het universum veel beter weet wat goed voor ons is dan wijzelf. Deze nieuwe frequenties brengen het lichaam én de ziel in balans. De verbinding van licht en informatie zorgt voor een ultieme verbinding tussen het diepste wezen van de cliënt en het universum. Het activeert zo het zelfgenezend vermogen en herinnert je aan de blauwdruk van volmaaktheid, gezondheid en heel zijn.

Het bijzondere is ook dat Reconnective Healing op afstand net zo goed werkt als in een sessie op locatie. Doordat de kracht van de frequenties toeneemt naar gelang de afstand toeneemt, is behandeling op afstand even effectief.

De resultaten zijn vaak buitengewoon
"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had." – Eric Pearl
Reconnective Healing helpt bij zowel lichamelijke, emotionele als psychologische klachten, ziekten en allergieën. De krachtige energie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hierdoor vermindert de pijn en verlichten de klachten. Vaak, zelfs, verdwijnt de hele klacht. Het systeem wordt in evenwicht gebracht. Soms heeft dat tijd nodig omdat de frequenties nog heel lang nawerken. Maar over het algemeen voelen cliënten zich na afloop rustiger, prettiger en energieker. Ongeacht de klacht waarmee ze kwamen. En ook cliënten zonder klachten voelen zich na een sessie veel prettiger.

Voorbeelden van klachten waarbij Reconnective Healing bijzonder goed werkt:

 • onzekerheid
 • uit balans zijn op geestelijk/emotioneel/ spiritueel gebied
 • artritis, eczeem, buikpijnen, gewrichtspijnen
 • ter ondersteuning bij kanker of na een zware operatie
 • trauma, stress, vermoeidheid, spierpijnen, pre menopauze
 • reuma, migraine
 • spastische colon
 • fibromyalgie
 • artrose
 • ADHD

Uit de praktijk: Liliane vertelt…
“Er kwam een oudere dame bij mij in de praktijk bij wie de heup vaak bijna uit de kom schoot. Zij liep erg moeilijk en had hierbij erg veel pijn. Na drie Reconnective Healing sessies liep zij heel veel beter en had beduidend minder pijn.”

Ook zelf heeft Liliane Bennewitz zelf goede ervaring met Reconnective Healing:

 • Arthrose verdween
 • Knie en heuppijn verdween
 • Nieuwe emotionele balans

Let op! Reconnective Healing heeft niet ten doel om reguliere medicatie te vervangen. Het heeft wél de eigenschap om genezingsprocessen op spectaculaire wijze te versnellen, bevorderen of te verzachten.

Meer weten over Re-connection, de praktijk van Liliane Bennewitz? Klik hier

 
 
plaatje