Welkom
Reconnective Healing
Voor Kinderen
The Reconnection
Wie ben ik
Boek Eric Pearl
Links
Contact
 

Wat is Reconnective Healing nu eigenlijk? Kijk hier voor meer informatie

Reconnective Healing bij Kinderen
“Ik was als moeder al een tijd op zoek naar meer balans voor mijn dochter. Reconnective Healing heeft haar weerbaarder gemaakt en ook de prestaties op school zijn sinds de sessies vooruit gegaan.” – Moeder van een cliënt

Reconnective Healing  is bijzonder geschikt voor alle kinderen. Vooral gevoelige, hoog sensitieve kinderen, nieuwetijdskinderen, jongeren, pubers en jong volwassenen ondervinden veel baat bij deze vriendelijke behandeling. Het werkt al snel door op spiritueel en energetisch niveau en de resultaten zijn verbluffend.

Kinderen zijn van nature heel
De persoonlijke geschiedenis van kinderen is een stuk korter dan die van volwassenen. Ze hebben minder geloofsovertuigingen en leven meer in het hier en nu. Ze zijn minder gevormd door oordelen uit hun omgeving en staan van nature meer open om te ontvangen. De helende invloed van Reconnective Healing is bij hen dan ook enorm. Fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel.

  • Het vergoot de verbondenheid met de wereld om hen heen
  • De prestaties op school en in het sociale leven verlopen soepeler
  • Ze worden weerbaarder in de omgang met anderen en zijn minder snel ziek

Hoe ziet een Healing sessie er dan uit?
Reconnective Healing bij kinderen is eigenlijk niet zo veel anders dan bij volwassenen. Vaak komen ze samen met hun moeder naar de praktijk. Afhankelijk van de wensen van het kind blijft zij al dan niet bij de sessie. Soms vraagt het iets meer tijd om een gevoel van veiligheid te creëren. Daar wordt dan alle aandacht aan besteed. Ook voor het stellen van vragen door de moeder of het kind is voldoende ruimte.
Healing op afstand is ook mogelijk. Vaak is dat minder belastend voor het kind. Door de afstand worden de frequenties sterker. Terwijl het effect hetzelfde is. Hebt u vragen over wat het beste is voor uw kind? Liliane Bennewitz vertelt het u graag.
Wil je meer weten over Reconnective Healing bij kinderen? Bel of mail gerust

 
 
plaatje