Welkom
Reconnective Healing
Voor Kinderen
The Reconnection
Wie ben ik
Boek Eric Pearl
Links
Contact
 

"De Reconnectie - heel anderen, heel jezelf"

Boek Eric Pearl The Reconnection / Reconnective Healing

Volgens Deepak Chopra levert dit boek een 'interessant en nieuw inzicht in de dynamiek van genezing'. De buitengewone genezingen die bij patiënten van Dr. Pearl worden waargenomen, trekken de aandacht in de hele wereld.
Aan de universiteit van Arizona is wetenschappelijk onderzoek verricht naar dit fenomeen en bevestiging gevonden van de bijzondere energie die in deze bijzondere tijd beschikbaar komt.

De 'nieuwe frequenties van genezing' die door Pearl hier worden beschreven, overstijgen alles wat tot op heden aan genezingstechnieken bekend is geworden. Volg Eric Pearl op zijn ontwikkelingstocht van regulier arts/chiropractor naar de verbazingwekkende ontdekking van deze nieuwe energie. Met buitengewoon veel humor en relativerend vermogen neemt hij afstand van onnodige rituelen rond genezing en komt hij tot de conclusie dat deze genezing een verbond is tussen patiënt, genezer en het Universum. Dit verbond noemt hij Reconnectie, om vooral aan te geven dat het gaat om het herstel van de band met Ons Hoger Zelf.
 
Dit boek is een helende reis die je opnieuw verbindt met de Oorsprong. Eric Pearl laat ons een kijkje nemen in zijn eigen ziel, maakt ons deelgenoot van zijn verwondering over de wonderen die in zijn omgeving gebeuren, van zijn geluk en plezier als hij zijn patiënten ziet genezen.

Het boek is uitgegeven door Uitgeverij Petiet, ISBN 978-90-75636-61-1
Oorspronkelijke titel (2001): "The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself"
ISBN: 1-4019-0210-3

 
 
plaatje