Welkom
Reconnective Healing
Voor Kinderen
The Reconnection
Wie ben ik
Boek Eric Pearl
Links
Contact
 

Laat je ook informeren over Reconnective Healing

The Reconnection

“Sinds The Reconnection is er van alles aan het veranderen. Ik ben in een stroomversnelling geraakt. Sindsdien heeft mijn leven en mijn werk zich in een totaal andere richting bewogen. De passie en bezieling is weer aanwezig.”  - een cliënt van Re-connection

Met hart en ziel begeleid Liliane Bennewitz haar cliënten tijdens een Reconnection sessie. Dit duurt ongeveer drie kwartier. De cliënt ligt hierbij gekleed op een tafel en wordt niet fysiek aangeraakt. Toch is het resultaat bijna altijd zeer effectief. Levensveranderend zelfs. Een rechtstreeks geschenk vanuit het universum, de natuur, de ziel. Zonder dat het beïnvloedbaar of stuurbaar is.

Unieke trillingsniveaus die genezing bevorderen
Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op een onmetelijk groter netwerk dat ons zo met het hele universum verbindt. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.
De Reconnectie brengt ‘nieuwe' axiatonale lijnen aan die het voor ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor de evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam.
De Reconnectie brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Zo verbinden onze DNA strengen zich opnieuw met het universum. Dat zorgt voor re-integratie van de “snaren” (zich tegelijkertijd voordoende - parallelle – dimensies van de werkelijkheid).

De Reconnectie werkt levenslang door op alle niveaus
“ In de maanden na The Reconnection stond vooral mijn gezinsleven volledig op zijn kop. Oude patronen en oud zeer staken in alle hevigheid de kop op. Ik kon er niet meer omheen om daar wat aan te doen.” – Een cliënt

Een Reconnectie sessie ondergaan is een bewuste keuze die je maar eens in je leven  maakt. Het zal je vooruit helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Er zijn verschillende redenen waarom The Reconnection echt is voor jou is:

 • Als je een stap willen maken in je eigen ontwikkelingsproces
 • Wanneer oude patronen niet meer werken
 • Bij confrontatie met een ziekte of verlies van dierbare
 • Zodra je merkt dat je uit balans bent
 • Wanneer je meer inzicht wilt in jouw levensdoel

Het ontvangen van jouw Persoonlijke Reconnectie in twee sessies
Vaak spreekt men over het ontvangen van jouw Persoonlijke Reconnectie. Veel cliënten ervaren een zekere healing als onderdeel van het proces. Zij spreken over:

 • Een diep gevoel van Thuiskomen
 • Verliefdheid op het leven
 • Grotere ervaringen van synchroniciteit
 • Duidelijke leiding van het Hoger Zelf
 • Meer in het hier en nu leven
 • Een succesvoller leven

The Reconnection vindt plaats in twee sessies van ongeveer 45 minuten. Bij voorkeur op twee achtereenvolgende dagen. Het wordt aanbevolen (hoewel niet verplicht) om één tot drie sessies van Reconnective Healing te ondergaan voordat de Reconnectie wordt ontvangen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Liliane Bennewitz

 
 
plaatje